2023-01-30_mitter_diy_GKP_2636
2023-01-30_mitter_diy_GKP_2638

RÓLUNK:

A DIY BAR Budapest az első olyan közösségi tér, ahol bárki átélheti az alkotás élményét egy egyedi designer tárgy elkészítése közben. Itt bepillanthatsz a bőrműves szakma rejtelmeibe, miközben egy kis időre te magad is tervezővé válhatsz.

A DIY BAR Budapest 2023-ben nyitotta meg kapuit, organikusan nőve ki magát a Mittersisters márkából, ami elsőként foglalkozott táska készítő workshopokkal. A Mittersistersnél közel 10 év alatt összegyújtött know how-ot és élményt emeltük át egy olyan kreatív programba, ahol azoknak sem kell lemondaniuk a részvételről, akik csak pár napot tartózkodnak Budapesten.

A márka szíve lelke egy vidám designer csapat, akik mindenben segítenek Rajtuk keresztül pedig megismerheted a helyi művészeket, gondolkodásmódjukat és a fenntarthatóságra irányuló szemléletmódjukat.

„Szeretnénk, ha minél több ember élné át nálunk az alkotás örömét és, ha fenntarthatatlan tömegtermékek és szuvenírek helyett minél több ember készítene egyedi, jó minőségű és értéket hordozó ajándékot.”